index
int64
0
90.2k
score
float64
-9.14
18.9
conversations
listlengths
3
3
300
4.125
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Triple: Alderney Airport CITY_SERVED Alderney; A...
301
7.070313
[ { "from": "system", "value": "You should describe the task and explain your answer. While answering a multiple choice question, first output the correct answer(s). Then explain why other answers are wrong. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "This que...
302
3.304688
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "How is \"My daughter.\" said in Czech?" }, {...
303
2.296875
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Write a short summary for this text: in a partial victory for president obama 's troubled bid to close the u.s. prison in g...
304
10.515625
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You should describe the task and explain your answer. While answering a multiple choice question, first output the correct answer(s). Then explain why other answers are wrong. You might need to use additional knowledge to answer the question." }, { ...
305
2.263672
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "Predecesorul său, primul îngrijitor al moscheii Et'hem Bey, a murit în timp ce era în moschee; sute de persoane au participat la funeral...
306
3.851563
[ { "from": "system", "value": "User will you give you a task with some instruction. Your job is follow the instructions as faithfully as you can. While answering think step-by-step and justify your answer." }, { "from": "human", "value": "In this task, you are given inputs i,j, and A, where i and...
307
9.59375
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You should describe the task and explain your answer. While answering a multiple choice question, first output the correct answer(s). Then explain why other answers are wrong. You might need to use additional knowledge to answer the question." }, { ...
308
3.375
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "Trying to win an NFC East game this season. The Washington Redskins stayed home for a Week 16 Showdown against the Dallas Cowboys. In th...
309
0.45874
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Mark: Hey babe, had a lovely time last night\nBridget: Me too :)\nMark: Should we do it again?\nBridget: I would say we sho...
310
2.333984
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "FYI - John's only issue was \"inhouse\" vs \"outside\" counsel legal opinion. And he apologized profusely. No harm done. So...
311
10.4375
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant that follows instruction extremely well. Help as much as you can." }, { "from": "human", "value": "Here is a review left by a customer on a product. Would you say he was satisfied or dissatisfied? Title: Medieval soap opera Review: I was look...
312
6.84375
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant, who knows every language and how to translate one language to another. Given a task, you explain in simple steps what the task is asking, any guidelines that it provides. You solve the task and show how you used the guidelines to solve the task." }, ...
313
4.914063
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant that follows instruction extremely well. Help as much as you can." }, { "from": "human", "value": "Pick your answer from: 1). protons. 2). electrons. 3). newtons. 4). neutrons.\nQ: Answer the following question given this paragraph: An atom...
314
4.058594
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Please answer a question about the following article about Nutrition:\n\nAs with the minerals discussed above, some vitamin...
315
3.1875
[ { "from": "system", "value": "Explain how you used the definition to come up with the answer." }, { "from": "human", "value": "You are given a sentence in Polish. Your job is to translate the Polish sentence into Portugese.\nProblem:Jeśli okaże się skuteczna, powinna uratować ponad 2 / 3 osób." ...
316
6.007813
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "Continue writing the following text.\n\nThe chef took the vegetables off of the table and put them in the pot until the \nOptions are: (...
317
8.679688
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Do these two sentences from wikipedia have the s...
318
5.421875
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. Provide a detailed answer so user don’t need to search outside to understand the answer." }, { "from": "human", "value": "Write a multi-choice question for the following article, with the given choices and answer: Article: His name was Flemi...
319
3.560547
[ { "from": "system", "value": "You should describe the task and explain your answer. While answering a multiple choice question, first output the correct answer(s). Then explain why other answers are wrong. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "How does...
320
6.09375
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Translate the following sentence to Russian:\nTh...
321
9.867188
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. Provide a detailed answer so user don’t need to search outside to understand the answer." }, { "from": "human", "value": "Nate and Andy were two zoologists. They have been studying the characteristics of nocturnal and diurnal animals. Andy s...
322
3.400391
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "I am a movie director and I just received the fo...
323
8.820313
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Determine if the sentence is true based on the t...
324
10.351563
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. Provide a detailed answer so user don’t need to search outside to understand the answer." }, { "from": "human", "value": "Read the following article and select the best answer. Article: Ice sculpting is a difficult process . First , ice mus...
325
16.40625
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Review: I tried to remove anything that might be...
326
13.570313
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Very, very disappointed. Dined on 2/10/13. Food ...
327
2.916016
[ { "from": "system", "value": "You should describe the task and explain your answer. While answering a multiple choice question, first output the correct answer(s). Then explain why other answers are wrong. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "How does...
328
6.023438
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "At a public health summit in Washington, she hit...
329
7.210938
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Math Problem\nSolve 17*u = 11*u - 12 for u." }, { "from": "gpt", "value": "Okay, let's solve this problem toget...
330
5.566406
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Which company sold in over 180 countries outside...
331
0.469482
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Who owns 19 Recordings?\n\nIs 19 originally partnered with Bertelsmann Music Group (BMG) to promote and distribute the reco...
332
3.128906
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "we say we got it in control\n\nThis is all lower case. Can you fix that?" }, { "from": "gpt", "value": "Sure! I...
333
1.391602
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Mobile Stickstofferzeugerstation / Reifengas Erz...
334
7.234375
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Here are some concepts: art, skirt, style\n\nWha...
335
4.515625
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "Translate the following sentence to German:\nDescription: Hotel Rimski is situated in an old and beautiful part of Novi Sad, in street J...
336
1.413086
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "during the 1200 and 1300s constituted inka one of many small, rival hövdingdömmen that emerged from the rubble of huari empire.\n\nPleas...
337
3.880859
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "After World War II, the Guam Organic Act of 1950 established Guam as an unincorporated organized territory of the United States, provide...
338
1.75293
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "The Yom Kippur War, or October War, took place during which year?" }, { "from": "gpt", "value": "The Yom Kippur...
339
5.734375
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Choose from options. Continue the following stor...
340
2.367188
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "in november 1918, a ceasefire was signed and rev...
341
6.589844
[ { "from": "system", "value": "User will you give you a task with some instruction. Your job is follow the instructions as faithfully as you can. While answering think step-by-step and justify your answer." }, { "from": "human", "value": "In this task you will be given a text passage from a trivi...
342
4.84375
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Briefly summarize this sentence: a leading arabic daily of the united arab emirates -lrb- uae -rrb- wednesday described the...
343
3.193359
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Does the sentence \"The search for a definitive Islamic philosophy separate from Occasionalism can be seen in what is left ...
344
12.023438
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "If \"Three men working on building something with bricks.\", can we conclude \"A group of men are watching a football game.\"?" }, {...
345
1.644531
[ { "from": "system", "value": "Given a definition of a task and a sample input, break the definition into small parts.\nEach of those parts will have some instruction. Explain their meaning by showing an example that meets the criteria in the instruction. Use the following format:\nPart # : a key part of th...
346
-0.022217
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "Generate a sentence about this data: 300 North LaSalle, location, Chicago; 300 North LaSalle, floorArea, 120770.0 (square metres); 300 N...
347
4.40625
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "I stayed home and finished up the cleaning I left undone on Saturday . Then I picked up some stuff from the grocery store t...
348
2.71875
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Briefly summarize this sentence: rooney mara will be working alongside james bond star daniel craig in the hollywood remake...
349
4.625
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Briefly summarize this sentence: the czech repub...
350
10.023438
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Two people got stuck in a local blizzard. Tom had a bottle of alcohol with him and drank it after he found some kind of shelter in the snow...
351
13.546875
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Title: Better than GARP, but no NEW HAMPSIRE or OWEN MEANY Review: I found CIDER HOUSE to be a very entertaining, enriching novel. I did fee...
352
10.796875
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "Please capitalize where necessary: create a fantastic, magical atmosphere around your own pond using gardena lights and spotlights." }...
353
4.441406
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "This is a correct answer to the following question about Sealing (Mormonism). Yes or no? Answer: Sealings are typically performed as marriag...
354
14.195313
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Given reviews from Amazon, classify those review based on their content into two classes: Negative or Positive.\n\nThis is the classic jazz ...
355
17.21875
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Here is a review left by a customer on a product. Would you say he was satisfied or dissatisfied? Title: All babies should have this video! ...
356
3.945313
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "FINAL EXAM Question 1. Are Langham Place, New York and 3 Hudson Boulevard in the same city?" }, { "from": "gpt", "value": "Yes,...
357
7.382813
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "W: I want to go to Yellow Street. M: Yes, Madam. It'll take about twenty minutes. W: The traffic seems terribly heavy. It's unusual. M: N...
358
6.433594
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "In this task, you are given a sentence from the research paper and your task is to classify the given sentence into the following categories...
359
3.982422
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "In this task, you're given a question, along with a context passage which has extra information available on certain terms mentioned in it, ...
360
14.890625
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Title: Not nearly engaging enough Review: I was very impressed with The Red Tent. I loved the way the characters and their interactions were...
361
5.308594
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "- The pressure causes plates to move - Magma explodes to the surface - The lava from the eruption cools to form new crust - After several e...
362
6.304688
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Facts: - prizes: governor general 's gold medal , 2006 - caption: dr. day , 2014 . jennifer gardy gives a talk for ada lovelace - fi...
363
7.386719
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "In this task you will be given a list of dictionaries. A dictionary is a set of key-value pairs, where each key is unique and has a value as...
364
5.296875
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "What is the question to: \"Metaphor is a type of analogy and is closely related to other rhetorical figures of speech that achieve their eff...
365
7.371094
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Article: Lettuce has been eaten for over 4,500 years, and was known to the Egyptians, Greeks and Romans. Now, people in some countries star...
366
13.085938
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Title: Missleading promotion Review: I bought this camera along with a 256 Mb SD viking card. There was a promotional code to disscount $25 ...
367
8.351563
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Where are you if you've received bbq after paying? Options: - ribs - backyard - texas - restaurant - louisiana Explain why a human would ch...
368
13.851563
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Would the following review decrease or increase the chances of you buying the product? Review title: Unearthed is a treasure! Product review...
369
8.492188
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "In this task you are given a sentence with one coordinating conjunction (for, and, nor, but, or, yet, and so). You must judge whether the or...
370
9.382813
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "If you see policemen outside wearing safety vest and holding flashlights, what are they doing? Options: - corner thief - help - searching in...
371
3.320313
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. Provide a detailed answer so user don’t need to search outside to understand the answer." }, { "from": "human", "value": "Generate a question about the following movie plot: Brooklyn, New York 1969. A group of four boys walk up to Bleek Gill...
372
8.96875
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Suggest a movie title for the following movie plot: The film is based on the true story of the Windmill Theatre in London. Eccentric 70-year...
373
8.210938
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "I want to test the ability of students to read a passage and answer questions about it. Could you please come up with a good question fo...
374
3.417969
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Answer this question: what cities are in the bahamas?" }, { "from": "gpt", "value": "The Bahamas is an archipelagic nation consi...
375
5.578125
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "\"Rusya bir realitedir.\n\nWhich language is thi...
376
5.183594
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "FINAL EXAM Question 1. The Decker Building included a factory by which American artist on the 6th floor from 1968-73?" }, { "from":...
377
5.628906
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Aguilera's seventh studio album Lotus was released in November 2012. She described it as a \"rebirth\" of herself after the...
378
-0.13855
[ { "from": "system", "value": "Given a definition of a task and a sample input, break the definition into small parts.\nEach of those parts will have some instruction. Explain their meaning by showing an example that meets the criteria in the instruction. Use the following format:\nPart # : a key part of th...
379
5.898438
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "Qld uranium mine given contaminant warning\nA Queensland uranium mine has been ordered to strengthen safeguards against the release of c...
380
5.363281
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "- Toronto is the most populous city in Canada, the provincial capital of Ontario, and the centre of the Greater Toronto Area, the most popul...
381
5.035156
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must give a long and detailed answer." }, { "from": "human", "value": "Generate a question that has the following answer: London for the following movie plot: King Rudolf IV (Sellers) dies in a balloon accide...
382
-0.578613
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Generate a sentence about this data: Ace Wilder, genre, Hip hop music; Hip hop music, musicSubgenre, Gangsta rap; Hip hop m...
383
8.820313
[ { "from": "system", "value": "You should describe the task and explain your answer. While answering a multiple choice question, first output the correct answer(s). Then explain why other answers are wrong. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Here is ...
384
6.117188
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Please answer a question about the following art...
385
5.1875
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Kendall is interested in watching a new movie pr...
386
3.015625
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "Which mammal has a name which means 'river horse' in Greek?" }, { "from": "gpt", "value": "The mammal whose name means \"riv...
387
11.007813
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant that follows instruction extremely well. Help as much as you can." }, { "from": "human", "value": "Title: It just keeps getting better Review: Second time around for this book and it keeps getting better. This is one of only a few very select...
388
2.21875
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant that follows instruction extremely well. Help as much as you can." }, { "from": "human", "value": "Given a sentence and an entity, the task is to select the authors sentiment towards the enity. Sentiments can be Positive, Neutral and Negative...
389
1.901367
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant that follows instruction extremely well. Help as much as you can." }, { "from": "human", "value": "Formulate an answer to this elaborate question: The Carlsberg Group brews what beer that was originally made by Nobertine monks in the Belgian ...
390
3.763672
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. You will be given a task. You must generate a detailed and long answer." }, { "from": "human", "value": "- The American Revolutionary War (17751783), also referred to as the American War of Independence and the Revolutionary War in the Unite...
391
11.632813
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Solve -47 = -6*c - 71 for c." }, { "from...
392
12.140625
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Would the following review decrease or increase ...
393
2.798828
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Translate to Turkish:\n\nDengbejing, at the same time, tells us of the difficulties, agonies, wars, even clashes between fa...
394
3.824219
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Here is a premise:\nThe new American vogue for mergers may be making the economy stronger, though the jury is still out on ...
395
2.636719
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. Provide a detailed answer so user don’t need to search outside to understand the answer." }, { "from": "human", "value": "What is the answer for the question: What is the full name of the judge's son-in-law? from the following article ? On ...
396
5.890625
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "Please briefly summarize this news article:\n\nS...
397
5.664063
[ { "from": "system", "value": "You are an AI assistant. User will you give you a task. Your goal is to complete the task as faithfully as you can. While performing the task think step-by-step and justify your steps." }, { "from": "human", "value": "In 1977 he worked for the British magazine `` Wo...
398
5.722656
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Find the right ending to this passage.\n\nDAVIS, California (CNN) -- If every scientist hopes to make at least one importan...
399
6.878906
[ { "from": "system", "value": "You are a helpful assistant, who always provide explanation. Think like you are answering to a five year old." }, { "from": "human", "value": "Solve 135489*p - 462 = 135511*p for p." }, { "from": "gpt", "value": "Okay, little one! Let's solve this math p...